HOGYAN LEHET ÖNÉ A VILÁG VEZETŐ BEFEKTETÉSI ALAPJAINAK HOZAMA ELÉRHETŐ ÁRON?

KÉPZELJE EL,
HOGY A VILÁG LEGJOBB
BEFEKTETÉSI SZAKEMBEREI
GYARAPÍTJÁK AZ ÖN PÉNZÉT -
TÖREDÉKKÖLTSÉGEN!

Mik a Replika Alapkövető Portfóliók?

A befektetési alapok* (lásd a színes szövegdobozt) általában magas biztonságú befektetési formák, amelyeket erre szakosodott alapkezelő cégek menedzselnek. A piacon található befektetési alapok azonban nem egyformák, hiszen vannak közöttük jobban vagy rosszabbul kezelt, jobban vagy rosszabbul teljesítő alapok.

A világ legelismertebb alapkezelő szakemberei által kezelt, legjobban menedzselt, kiemelkedően teljesítő befektetési alapok mostanáig nem, vagy csak nagyon korlátozottan – ugyanakkor rendkívül drágán – voltak hozzáférhetők Magyarországon.

A GEO Professional Portfólió Zrt. új vagyonkezelési szolgáltatása, a Replika Alapkövető Portfóliók most hozzáférést engednek Önnek a világ néhány legjobban menedzselt, csúcshozamokat hozó befektetési alapjainak teljesítményéhez, ám egy speciális követő módszerrel, 50-80%-kal alacsonyabb költségszinten, ETF*-eken keresztül (lásd a színes szövegdobozt).

Bővebb információt kérek

Mi a befektetési alap?

Egy egyszerű és jellegéből adódóan kockázatmegosztásra épülő befektetési forma. Az alap a befektetők közös tulajdonában lévő vagyontömeg, amelyet egy alapkezelő hoz létre és menedzsel.
A befektetési alapok az utóbbi évtizedekben minden fejlett országban népszerű és széles körben alkalmazott pénzügyi termékké váltak.

Tekintse meg néhány csúcsteljesítményű befektetési alap eddigi
hozamteljesítményét a következő grafikonokon:

Invesco Dividend Income Fund Class Y (MUTF:IAUYX)
0.00 0.00(%) , 8:00PM EDT Morningstar értékelés:  

Teljesítmény

Vanguard Wellesley (MUTF:VWIAX)
0.00 0.00(%) , 8:00PM EDT Morningstar értékelés:  

Teljesítmény

MFS Corporate Bond Fund Class R5 (MUTF:MFBKX)
0.00 0.00(%) , 8:00PM EDT Morningstar értékelés:  

Teljesítmény

Morgan Stanley U.S. Government Securities Trust Class I (MUTF:USGDX)
0.00 0.00(%) , 8:00PM EDT Morningstar értékelés:  

Teljesítmény

Brandes Emerging Markets Value Fund Class I (MUTF:BEMIX)
0.00 0.00(%) , 8:00PM EDT Morningstar értékelés:  

Teljesítmény

Gabelli Gold Fund Class I (MUTF:GLDIX)
0.00 0.00(%) , 8:00PM EDT Morningstar értékelés:  

Teljesítmény

Úgy is fogalmazhatunk, hogy a Replika Alapkövető Portfóliók szolgáltatás segítségével tulajdonképpen a világ legjobb portfólió-menedzserei fognak „Önnek dolgozni”, ám lényegesen alacsonyabb (50-80%-kal) alacsonyabb költségszinten, mint amennyit más ügyfelüknek kell fizetnie ezért a kiváltságért.

BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁST SZERETNÉK KAPNI A REPLIKA ALAPKÖVETŐ PORTFÓLIÓK SZOLGÁLTATÁSRÓL:

Mi az ETF?

Az ETF (tőzsdén kereskedett alap) egy olyan befektetési alap, amelynek árfolyama mindig egy meghatározott termék – például egy vagy több másik befektetési alap – árfolyamát követi. Az ETF passzív stratégiát folytat, azaz automatikusan követi a kiválasztott termékeket.
Az ETF-ek két fő dologban előnyösebbek a befektetési alapoknál:
1) sokkal alacsonyabb a költségszintjük,
2) kisebb kockázatúak, mivel veszélyes piaci ingás esetén azonnal eladhatók, míg a befektetési alapoknál az eladás ténylegesen 1-2 napot is igényelhet.