Geo Professional Portfolio

 • 21

  máj

  Gigabizniszt hozott tető alá a Gazprom

  Aláírták a 30 évre szóló orosz-kínai földgázszállítási szerződést szerdán Sanghajban. Eljöhet az az idő, amikor fázni fogunk? Európa részéről mindent el kell követni, hogy alternatív energia forrásokat tudjon biztosítani szükségletei kielégítésére. Érdemes figyelemmel kísérnünk az iráni gazdasági embargó feloldása körüli fejleményeket! Nem lenne meglepő, ha Európa lazítani szeretne a korlátozásokon, hogy Irán ismét megjelenhessen mint beszállító.
 • 19

  máj

  U.S. to Charge Chinese Army Personnel With Cyberspying

  The Department of Justice on Monday will announce charges it has filed against several individuals in China’s People’s Liberation Army, accusing them of stealing trade secrets from American companies and marking the first time the United States has charged government employees with economic espionage, according to law enforcement officials.
 • 12

  máj

  Fontos kijelentést tett a kínai jegybankelnök

  Kína nem fog nagyszabású gazdaságösztönző csomagot elfogadni - közölte szombaton a kínai központi bank elnöke. Csou Hsziao-csuan ezzel próbált véget vetni azoknak a piaci pletykáknak, amelyek szerint a pekingi vezetés azt fontolgatja, hogy csökkenti a bankok számára előírt, a jegybankban tartott kötelező tartalék szintjét, hogy ezzel is serkentse a gazdasági növekedést.
 • 1 / 5 oldal (összesen 21 cikk)