Geo Professional Portfolio

 • 29

  márc

  Értékes egyensúly

  MÁRCIUSBAN A MOODY’S és a Standard and Poor’s is a bóvli, azaz a befektetésre nem ajánlott kategóriában hagyta a magyar adósságbesorolást. Ugyanakkor a devizapiacon a forint jól állta a sarat: az árfolyam az euróval szemben nem gyengült jelentősebb mértékben február közepe óta.
 • 24

  márc

  Mondd, te kit választanál?

  Takarékszövetkezeti és bankcsődök? Brókerbotrányok? Az elmúlt hónapokban nem győztük kapkodni a fejünket és levonni a tanulságokat. Azok is megtanulták az OBA (Országos Betétbiztosítási Alap) és a BEVA (Befektetővédelmi Alap) rövidítés jelentését, akik eddig hírből sem hallottak róla. De valóban nincs más út, mint a párnaciha és a befőttesüveg?
 • 10

  márc

  Kockázatos biztonságérzet

  Ismét – immár ki tudja, hányadszor – sokan nagy csalódáson vannak túl. Amikor a telefonos értékesítő felhívta őket, csupa jót ígért – s most a Buda-Cash brókerház bedőlésekor mégsem a rájuk tukmált befektetés, hanem a brókerháznál történt visszaélések miatt úszhat el a pénzük. De a megtakarításoknak valahol csak meg kell lenniük! Vajon miképpen védhetőek ki a hasonló esetek?
 • 1 / 5 oldal (összesen 23 cikk)